PHP-GTK2 Cookbook Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Re:Blank image


#5607
elisanderk (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Blank image 2 Years ago Karma: 0  
I use googleMaps plugin v1.5 April 16, 2009 but I have some trobles when using it. Sometime it works sometime it does not work.

I use this code in an article:
'googleMaps lat=56.6960590 long=09.6062560 width=730 height=380 label="Her lå engang Thorup Skole"'

and it works properly.

I use this code in an other article:
'googleMaps lat=43.3662510 long=03.1544740 label="Her blev det første franske vin cooperativ etableret" width=730 height=380 zoom=12'

and it do not work.

( in my code the " ' " is substituded with ' } ' ).

When I acces the article in my website I only get blank space and a link saying Powered by joomlaGadgets. (The link leads to kksou.com.)

Can somebody tell me what is going wrong.
 
 
Last Edit: 2012/10/28 05:43 By elisanderk.
  The administrator has disabled public write access.

#5608
kksou (Admin)
Admin
Posts: 1728
graph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Blank image 2 Years ago Karma: 27  
Hi,

Sorry for the late reply.

Tried your 2 tags.

Yes, the first one works fine.

The second one - if you change long=03.1544740 to long=3.1544740 - without the leading 0, it should work fine. I'm not sure why, but seems like the google maps API have problem with the leading zero.

Please give it a try on emore time and let me know if it works.

Regards,
/kksou
 
  The administrator has disabled public write access.

#5609
elisanderk (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Blank image 2 Years ago Karma: 0  
Hi kksou

Thank you very much for your answer. I deleded the leading 0 and now it's fine.
Sometimes one think the technique is will tease you :-)
I like very much the pluginn
 
  The administrator has disabled public write access.
#5619
kksou (Admin)
Admin
Posts: 1728
graph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Blank image 1 Year, 12 Months ago Karma: 27  
Hi,

Thanks for the update.

Glad it worked!

Regards,
/kksou
 
  The administrator has disabled public write access.
#6166
susannamoore (User)
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Blank image 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Cannot agree with you more, if it begins with a leading 0, it will not work, then a blank image. This really bothers me because in my case, a leading zero is necessary for showing image. Is there any solution for the google maps API with a leading zero?
 
  The administrator has disabled public write access.



Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

Blog - Forum - Privacy Policy - Contact Us
Copyright © 2006-2012. kksou.com. All Rights Reserved