PHP-GTK2 Cookbook Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Re:Search Component suddenly shows blank page. (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Re:Search Component suddenly shows blank page.


#5850
ACD (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Search Component suddenly shows blank page. 1 Year, 4 Months ago Karma: 0  
Hi. Have used your google search component on my Joomla 1.5 site for past 2 years (singaporedoc.com) and it has worked wonderfully.
Haven't done any update/upgrade/installation of any new extensions/components recently.

Suddenly realized that it doesn't work today.

Shows up blank page on Chrome and Firefox.
On I.E, I get the following message:

This content cannot be displayed in a frame

To help protect the security of information you enter into this website, the publisher of this content does not allow it to be displayed in a frame.

What you can try:
Open this content in a new window

Appreciate any help.
 
  The administrator has disabled public write access.

#5851
kksou (Admin)
Admin
Posts: 1715
graph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:Search Component suddenly shows blank page. 1 Year, 4 Months ago Karma: 27  
Hi,

Are you using googleSearch component or googleSearch_cse component?

I believe you are using the googleSearch component which uses the old google search API. This might be the reason why it stopped working because google might have stopped supporting the old API.

The new component and accompany module is here:
component: googleSearch_cse component
module: googleSearch module

Just like the older version, please install the component first, make sure it's working first. Then install the module. The module requires the component.

For the new version, everything is set in your google adsense account. You might want to try it out on your local server first and see if it works.

Regards,
/kksou
 
  The administrator has disabled public write access.

#5852
ACD (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Search Component suddenly shows blank page. 1 Year, 4 Months ago Karma: 0  
Hi. Thanks for your response. Have uninstalled the previous com and mod, and installed the latest CSE versions for both, but still shows a blank page.
Have entered the Search Engine ID provided on my webmasters account.
Have published the new search box on the private hospital page.
 
  The administrator has disabled public write access.
#5853
ACD (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Search Component suddenly shows blank page. 1 Year, 4 Months ago Karma: 0  
Hi hi. Have figured it out. Just forgot to change sh404 settings! All fixed now. Once again, many thanks for your help and an excellent component.
 
  The administrator has disabled public write access.



Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

Blog - Forum - Privacy Policy - Contact Us
Copyright © 2006-2012. kksou.com. All Rights Reserved